Повик за упис на обука за CNC програмери и оператори – 3 u Sveti Nikole (Macedonia)

Обуката ќе започне на 14 мај 2022.

Целата обука ќе трае 50 часови – предавања и вежби кои ќе се реализираат два пати неделно во траење од 3 часа. Предавањата ќе се реализираат во сабота и недела од 17:00 часот. 

Вкупно 30 часови (5 недели предавања) ќе бидат посветени на 3D моделирање и 20 часови ќе бидат посветени на работење со CNC машини. Еден час е 45 минути.

Вежбите ќе се реализираат во 1 викенд после првите 5 недели предавања (сабота и недела).

Работилницата ќе ја водат проф. д-р Хаџиб Салкиќ (Viber: +387 61 792 779) и Лејла Салкиќ.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *